Chakrakurssi

Opi hoitamaan itseäsi ja muita

Elämässä tulee eteen haastavia hetkiä, jolloin koemme väsymystä, stressiä ja pelon valtaavan mielemme. Tällöin menetämme usein luonnollisen yhteyden itseemme. Hyvinvointimme kannalta on tärkeää pysähtyä ja löytää omat kyvyt, voima ja rauha sisältään. Oletko tullut ajatelleeksi, että fyysiset oireet kuten päänsärky, vatsavaivat ja toistuvat flunssat ovat edellä mainittujen tunteiden lukkiutumista ja tukoksia energiakeskuksissamme? Jokin tunne siis tukkii kehon energiakeskusten eli chakrojen energian luonnollisen virtaamisen.

Sana chakra tulee sanskriitin kielestä ja tarkoittaa pyörää. Chakrat siis pyörivät jatkuvasti. Ne ovat ihmisen syvin olemus, joiden kautta saamme yhteyden viisauteemme ja sisäiseen tietoomme. Chakroja aktivoimalla ja tasapainottamalla voimme ylläpitää energiatasoamme ja vaikuttaa hyvinvointiimme kokonaisvaltaisesti. Ja tämä taito on itse asiassa hyvin yksinkertainen, kun sen haluaa oppia ja on siihen valmis.

Chakrakurssi kestää 6 viikkoa ja saat joka viikko kurssikirjeen sähköpostiisi, joka sisältää harjoitustehtäviä. Osa harjoituksista on äänitteinä. Kurssilla saat tietoa chakroista, niiden tehtävistä ja toimintatavoista. Kurssin tarkoituksena on opettaa sinulle itsehoitomenetelmä sekä ohjeistaa miten toisten ihmisten chakroja hoidetaan. Kurssi antaa valmiudet tehdä chakrahoitoja läheisillesi. Lisäksi saat tietoutta kuhunkin chakraan liittyvistä hoitavista kivistä ja eteerisistä öljyistä sekä ohjeita chakrojen kunnossapitämiseen. 

Hinta: 79 €. 

Ilmoittautuminen kurssille ja lisätietoja: irene@jalatar.fi. Kurssin voi aloittaa milloin vain haluat. Ilmoittautuessasi kerro nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. Lähetän sähköpostitse lisää tietoa kurssista ja maksuohjeet. Kun kurssimaksu näkyy tililläni, saat ensimmäisen kurssikirjeesi sähköpostiisi.