Palautteita

Työyhteisön rentoutushetki

Amer Sports, Helsinki

"Kiitos sointukylvystä, jonka pidit tiimillemme. Kokemus oli hyvin rauhoittava kiireisen workshop-tilaisuuden loppuhuipennukseksi. Äänet aaltoilivat kehossa ihanasti ja toivat rauhaa. Voimme suositella muillekin, varsinkin kiireen keskellä!"


Pole4Fit Oy, Espoo

"Kiitos vielä sointukylvystä - se oli ihanaa! Todella rentouttava ja rauhoittava."


Päiväkodin työyhteisö, Helsinki

"Todella rentouttava kokemus. Tuntui menevän niin syvälle. Tällainen rentoutus pitäisi olla meille joka viikko!"

Työpaikan virkistyspäivä 

Helsinki

"Äänimaljarentoutus oli huikea, aivan ihana. Rentoutti ja sai ajatukset pois arjesta. Hyvä vetäjä!"

"Erittäin rentouttava kokemus ja erinomainen tapa irtaantua kiireisestä arjesta. Tämän innoittamana osallistuisin mielelläni myös tulevaisuudessa äänimaljarentoutukseen."

"Kaikin puolin ihana ja rentouttava kokemus. Mielestäni combo eli sen minkä verran ohjaaja kertoi mistä on kyse ja kuinka kauan itse rentoutus kesti oli hyvä."

"Aivan superhyvä kokemus! Toivottavasti tähän on mahdollisuus osallistua joskus toistekin."

Jaana, 51

"Äänimaljahoito oli moniuloitteinen kokemus. Kehoni oli ollut pitkään ylikierroksilla ja pysähtyminen tuli enemmän kuin tarpeeseen. Irenen lämmin energia saatteli minut lempeälle matkalle kehoni äärelle ja takaisin yhteyteen itseni kanssa. Maljojen vahva paino keholla ja äänien herkkä resonointi auttoivat yhdessä kehoani saavuttamaan rentouden,jota olin jo pitkään kaivannut. Hoidon aikana tuntui, että minua soitettiin! Ääniaallot liikkuivat kehon sisälle hellästi rentouttaen lihaksiani. Hoidon jälkeen olo oli utuisen lämmin ja pysähtynyt. Askel kulki sen jälkeen paljon hitaammin ja pysähdyin monta kertaa ihmettelemään elämän kauneutta. Voin lämpimästi suositella hoitoa ihan kaikille."

Sointukylpyryhmät torstaisin

Puukoulu Pieni Kulttuuritalo, Oulunkylä, Hki

"Ihanan rentouttava olo", "mieli kirkastuu", "ensin ajattelin työasioita, mutta sitten ne vain katosivat eivätkä enää häirinneet", "on ihanaa vain olla", "ihmeelliset äänivärähtelyt tuntuvat koko kehossa", "äänet tuntuvat ja kuuluvat kaikkialla, ikäänkuin kiertävät ja sitten täyttävät koko huoneen", "aluksi päässä tuntui kipua, sitten jalassa, mutta molemmat tuntemukset katosivat", "taas sointukylvyn jälkeen pää on kirkas ja ajatus selkeä".

Tuula, 72

"Olin jo alustavasti tutustunut sointukylpyyn ryhmätilaisuuksissa. Äänimaljahoito on paljon intensiivisempi kuin ryhmätilaisuus, sillä siinä instrumentteja voidaan käyttää soittamalla niitä kokijan päällä, esim. rintakehällä, vatsalla tai jalkojen päällä. Äänimaljahoito tulee siis paljon lähemmäksi kuin ryhmäkokemus.

Kun makasin hoitopöydällä silmät kiinni ja rentoutuneena laventelintuoksuisessa huoneessa, kokemus oli ainutkertainen. Oli vähän kuin leijuisi tai uisi erilaisten äänten keskellä. Kokemusta on todella vaikea tyhjentävästi kuvailla. Tulin kuitenkin hiukan tietoisemmaksi omasta kropastani ja mielestäni, etten suorittaisi sointukylpyä tai äänimaljahoitoa. Minun ei tarvitse pinnistellä. Minun tarvitsee vain antaa asioiden tapahtua. Siinä onkin länsimaiselle ihmiselle oppimista. Kiitos, Irene!"

Eläkeläismiesten liikuntaryhmä

Pukinmäki, Helsinki

Sointukylpy "rauhoitti ja virkisti", "mielenkiintoinen uusi kokemus", "äänet toivat mieleen vuoret", "rentoutti mukavasti", "tuntui kun olisin ollut Lapissa", "alkoi nukuttamaan, mutta en edes huomannut että tosiaan nukahdin"

Työpaikan rentoutushetki

Helsinki

"Aivan ihanaa! Siis niin rentouttavaa, etten löydä sopivia sanoja."

"Todella mielenkiintoinen kokemus. Tämä meni niin syvälle."

"Tää oli ihana uusi tuttavuus. Alkoi kiinnostamaan miten lapset kokisivat tällaisen, jos heille soittaisi vaikka vain yhtä soitinta."

"Ihan kuin olisit soittanut joka puolella huonetta ja vain minulle."

"Tuntui kuin äänet olisivat menneet mun lävitse - miellyttävällä, mutta voimakkaalla tavalla. Soitto vei mut jonnekin kauas. Tein ihmeellisen matkan. Kiitos!"

Tiina, 48

"Kahden lapsen yksinhuoltajana ja raskasta aivotyötä vaativaa toimistotyötä tekevänä naisena on vaikea löytää aikaa pitää huolta itsestään ja jaksamisestaan. Kuitenkin se on elintärkeää, jotta jaksaa nyt ja tulevaisuudessa pitää huolta itsestään ja perheestään.

Päätin kokeilla tiibetiläistä äänimaljahoitoa, koska se on jotain, josta en ole aikaisemmin kuullut ja täysin uutta minulle. Houkuttelevaa on, ettei se juuri vaadi muuta, kuin paikalle menemisen.

Nyt kokeiluani sekä sointukylpyä että tiibetiläistä äänimaljahoitoa tuntuu siltä, että tahdon mennä uudelleen. Syvärentouttava vaikutus tuntuu heti hoidon alettua, koko keho rentoutuu ja tuntuu painuvan kohti alustaa. Vaikutus on voimakkaampi, kuin normaalissa rentoutusharjoituksessa. Loppupäivän ajan tunsin saavani enemmän aikaiseksi, kuin olisin pystynyt aamulla kuvittelemaan.

Maljojen sointiääni on sellaisenaan kaunista ja hoito on kokemuksena miellyttävä ja kivuton. Maljojen sointi vaikuttaa aivojen toimintaan ja torjuu ja hoitaa vaikeasta stressistä johtuvaa väsymystä."

Omaishoitajien ryhmä Kuurankukat

Oulunkylä, Helsinki

Sointukylpy oli "ihanan rentouttava ja mielenkiintoinen kokemus", "näihin ääniin voisi nukahtaa joka ilta", "käsissä tuntui kihelmöintiä ja pää lämpeni miellyttävästi"

Seniorikerho

Helsinki

Sointukylpy: "Äänet toivat mieleen kesäisen sadepäivän", "ihania ääniä", "niin rentouttavaa", "tähän haluaisin aina nukahtaa", "näin mielessäni hymyileviä suita".

4. luokka, musiikintunti

Metsolan ala-aste, Helsinki

Sointukylpy oli "rentouttava", "tuli rauhallinen olo", "mukava tunti", "paras päivä ikinä".