Palvelut yrityksille

Työhyvinvointia tukevia palveluja yrityksille

Työpaikan hyvinvointipäivän ohjelmaan voidaan toteuttaa koko ryhmälle esimerkiksi 60-90 minuuttia kestävä rentoutushetki, joka sisältää muutaman ohjatun rentoutus- ja läsnäoloharjoituksen, 45 minuutin kestoisen sointukylvyn eli äänirentoutuksen tiibetiläisillä äänimaljoilla ja muilla hoitavilla soittimilla sekä lopuksi lyhyen ohjatun harjoituksen, jonka jokainen osallistuja voi tehdä päivittäin työpäivän aikana. Rentoutus- ja läsnäoloharjoitusten aiheesta ja sisällöstä sovitaan erikseen.

Rentoutushetken voi toteuttaa myös luonnossa, jolloin hetki voi koostua tiibetiläisestä äänimaljarentoutuksesta ja luontoyhteysharjoituksista. 

Hyvinvointipäivän ohjelmaan voidaan räätälöidä noin kahden tunnin kestoinen työpaja esimerkiksi teemalla positiivinen psykologia hyvän työilmapiirin tukena. Työpaja sisältää alustuksen aiheeseen, lyhyitä harjoituksia tehtäväksi työpajan aikana ja osana työpaikan arkea.

Äänimaljarentoutushetki sopii mainiosti ennen luovaa toimintaa tai suunnittelupalaveria tai jonkin liikunnallisen toiminnan päätteeksi. Syvän rentoutuksen tila tukee uuden oppimista, tuottaa oivalluksia ja edistää luovuutta. 

Kysy lisää!  

irene@jalatar.fi

p. 044 050 4707