Työhyvinvointi

Työhyvinvointia tukevia palveluja yrityksille ja työyhteisöille

Työpaikan hyvinvointipäivän ohjelmaan voidaan toteuttaa koko ryhmälle esimerkiksi 

  • Rentoutushetki ja sointukylpy
  • Luontoyhteysretki
  • Voimahetki-työpaja


Rentoutushetki ja sointukylpy sisältää muutaman ohjatun rentoutus- ja läsnäoloharjoituksen, 45 minuutin kestoisen sointukylvyn eli äänirentoutuksen tiibetiläisillä äänimaljoilla ja muilla hoitavilla soittimilla sekä lopuksi lyhyen ohjatun harjoituksen, jonka jokainen osallistuja voi tehdä päivittäin työpäivän aikana. Rentoutus- ja läsnäoloharjoitusten aiheesta ja sisällöstä sovitaan erikseen. Kesto on noin 90 min - 2 tuntia. 

Luontoyhteysretki voidaan toteuttaa sovitussa kohteessa sisältäen mm. luontoyhteyttä lisääviä ja voimaannuttavia harjoituksia ja ohjatun rentoutuksen.  Kesto noin 2-3 tuntia.

Voimahetki-työpaja on voimaannuttava hetki itselle ja ryhmälle. Voimahetki edistää palautumista ja syventää itsetuntemusta koostuen mm. ohjatuista kehomieli-, läsnäolo- ja voimavaraharjoituksista sekä äänimaljarentoutuksesta. Voimahetki voidaan räätälöidä toiveiden ja tarpeiden mukaan juuri sinun ryhmällesi sopivaksi. Harjoitusten myötä osallistujat saavat työkaluja jaksamiseen ja läsnäoloon, joista on hyötyä kokonaishyvinvoinnin kannalta sekä työssä että vapaa-aikana.

Harjoitukset auttavat tunnistamaan ja tunnustamaan omia tunteita, kehon viestejä ja siten edistävät yhteyttä itseen tässä hetkessä. Harjoitukset tehdään itsenäisesti, mutta jaetaan ryhmässä synnyttäen vapaata keskustelua. Äänimaljarentoutuksessa tiibetiläisten äänimaljojen ja muiden hoitavien soitinten harmoniset äänet ja lempeä värähtely johdattavat syvään rentoutumisen tilaan, jossa keho ja mieli lepäävät ja virkistyvät. Syvärentoutuminen edistää mm. luovuutta ja oppimista.

Kesto: 2-4 tuntia ryhmän koon ja toteutuksen mukaan.

Esimerkki ohjelmasta: alustus ja esittely, oma tunnekartoitus, kehonskannaus ja äänimaljarentoutus, itsenäinen voimavaratyöskentely ja purku, hengitysharjoitus, tunnekartoitus, loppusanat. Kesto 3 h. Luonnossa toteutettuna voimavaratyöskentely voidaan tehdä myös ulkona.


Edellä mainituissa vaihtoehdoissa

Hinta: noin 20-40€/hlö + mahdolliset matkakulut.

Osallistujat tarvitsevat jooga/jumppamaton, viltin ja pienen tyynyn. 

Paikka: sopimuksen mukaan, tilaajan hankkima. Voidaan osin toteuttaa myös ulkotiloissa.

Rentoutushetket sopivat mainiosti ennen luovaa toimintaa tai suunnittelupalaveria tai jonkin liikunnallisen toiminnan päätteeksi. Syvän rentoutuksen tila tukee uuden oppimista, tuottaa oivalluksia ja edistää luovuutta. 

Kysy lisää ja pyydä tarjous.  

irene@jalatar.fi

p. 044 050 4707