Työhyvinvointi

Työhyvinvointia tukevia palveluja yrityksille ja työyhteisöille

Työpaikan hyvinvointipäivän ohjelmaan voidaan toteuttaa koko ryhmälle esimerkiksi 

  • Sointukylpy
  • Luontokylpy
  • Hyvinvointihetki
  • Luonnollinen läsnäolo
  • Voimahetki-työpaja


Sointukylpy eli äänimaljarentoutuksessa tiibetiläisten äänimaljojen ja muiden hoitavien soitinten harmoniset äänet ja lempeä värähtely johdattavat syvään rentoutumisen tilaan, jossa keho ja mieli lepäävät ja virkistyvät. Syvärentoutuminen edistää mm. luovuutta ja oppimista. Sointukylpyä varten osallistujat tarvitsevat jumppa-alustan, tyynyn ja peitteen mukavan asennon ja olon takaamiseksi. Kesto 60-90 min.

Luontokylpy voidaan toteuttaa sovitussa kohteessa sisältäen mm. luontoyhteyttä lisääviä ja voimaannuttavia harjoituksia ja ohjatun rentoutuksen. Osallistujat tarvitsevat ulkoilua varten hyvät vaihtelevaan maastoon sopivat jalkineet ja säänmukaiset vaatteet. Mukaan on hyvä ottaa vesipullo ja halutessaan pienen istuinalustan. Kesto noin 90min - 2 tuntia.

Hyvinvointihetki sisältää muutaman ohjatun asahi- tai rentoutus- ja läsnäoloharjoituksen, 45 minuutin kestoisen sointukylvyn eli äänirentoutuksen tiibetiläisillä äänimaljoilla ja muilla hoitavilla soittimilla sekä lopuksi lyhyen ohjatun harjoituksen, jonka jokainen osallistuja voi tehdä päivittäin työpäivän aikana. Kesto on noin 90 min - 3 tuntia. 

Luonnollinen läsnäolo voidaan toteuttaa joko sisällä tai ulkona sisältäen erilaisia läsnäoloa lisääviä harjoituksia, jotka tehdään pääasiassa itsenäisesti, mutta kokemukset jaetaan ryhmässä. Kesto noin 90min - 3 tuntia.

Voimahetki-työpaja on voimaannuttava paketti, joka edistää palautumista ja syventää itsetuntemusta koostuen räätälöidysti esimerkiksi ohjatuista kehomieli-, asahi-, läsnäolo- ja voimavaraharjoituksista sekä äänimaljarentoutuksesta. Voimahetki voidaan räätälöidä toiveiden ja tarpeiden mukaan juuri sinun ryhmällesi sopivaksi. Harjoitusten myötä osallistujat saavat työkaluja jaksamiseen ja läsnäoloon, joista on hyötyä kokonaishyvinvoinnin kannalta sekä työssä että vapaa-aikana. Harjoitukset auttavat tunnistamaan ja tunnustamaan omia tunteita, kehon viestejä ja siten edistävät yhteyttä itseen tässä hetkessä. Harjoitukset tehdään itsenäisesti, mutta jaetaan ryhmässä synnyttäen vapaata keskustelua. Kesto: 2-4 tuntia ryhmän koon ja toteutuksen mukaan.


Esimerkki ohjelmasta: alustus ja esittely, oma tunnekartoitus, kehonskannaus ja äänimaljarentoutus, itsenäinen voimavaratyöskentely ja purku, hengitysharjoitus, tunnekartoitus, loppusanat. Kesto 3 h. Luonnossa toteutettuna voimavaratyöskentely voidaan tehdä myös ulkona.

Hinta muodostuu ryhmän koon ja tilaisuuden keston mukaan.

Paikka: sopimuksen mukaan, sisätila tilaajan hankkima. 

Jalatar tmi ei vakuuta osallistujia.


Rentoutushetket sopivat mainiosti ennen luovaa toimintaa tai suunnittelupalaveria tai jonkin liikunnallisen toiminnan päätteeksi. Syvän rentoutuksen tila tukee uuden oppimista, tuottaa oivalluksia ja edistää luovuutta. 


Kysy lisää ja pyydä tarjous.  

irene@jalatar.fi

p. 044 050 4707