Energiahoito

Energiahoito

Energiahoitamisella tarkoitetaan erilaisia menetelmiä, joilla pyritään vaikuttamaan esimerkiksi hyvinvointiin ja paranemiseen näkyvää maailmaa syvemmällä tasolla. Energiahoitamisella on pitkät perinteet eri kulttuureissa ja energiahoito itsehoitona kuuluu osana moneen itämaiseen hyvinvointimenetelmään. 

Energiahoidot ovat elämänenergian virtauksen tasapainottamista. Kun kaikki energiat saatetaan tasapainoon, keho alkaa kukoistaa. Ja kun keho kukoistaa, myös sielulla on hedelmällinen maaperä, jossa se voi kukoistaa. Nämä ovat energialääketieteenperimmäiset tavoitteet: valmistaa maaperää ja edistää kukoistusta. Energiahoito palauttaa kehon ja mielen levolliseen ja virtaavaan olotilaan, jossa eheytyminen ja palautuminen mahdollistuvat. Hoidon aikana energiajärjestelmästä purkautuu pois jännityksiä, stressiä ja tunnepatoutumia. Energiahoito on rauhoittava, tasapainottava, rentouttava ja hyvinvointia edistävä. Fyysisen kehon lisäksi hoidetaan myös tunne- ja ajatuskehoa sekä sielua.

Energiahoito sopii kaiken ikäisille ihmisille, eläimille ja tiloille. Me kaikki värähtelemme ja olemme energiaa ja näin ollen olemme yhteydessä ja vuorovaikutuksissa toisiimme. Tasapainoinen energiakenttä ja energian vapaa virtaus on terveen ihmisen ja kaikkien elävien olentojen luonnollinen olotila.


Etähoidot:

Teen energiahoidot pääasiassa etähoitona. Etähoito sisältää alkukartoituksen, hoitoon valmistautumisohjeet ja hoitopalautteen. Joko puhelimitse tai sähköpostitse. Tarvittaessa seurantasoitto/viesti tehdään muutaman päivän jälkeen hoidosta. 

Etähoidon aikana asiakas makaa omassa sängyssään, joogamatolla tai mukavassa tuolissa istuen.

Hoitopalaute sisältää hoidon aikaisia tuntemuksia, kokemuksia ja huomioita. 

Tilojen tai paikkojen energiahoidot teen joko puhelinkeskustelun tai piirretyn pohjapiirroksen ja/tai valokuvan avulla. Tila voi olla esim. koti, liiketila, kesämökki ja sen piha-alue. 

Lapsen hoito tapahtuu aina kontaktihenkilön kautta ja on kestoltaan lyhyempi. Hoito sisältää muuten samat edellä mainitut asiat eli ohjeet, palautteen ja seurantasoiton/viestin. Lapsi voi hoidon aikana olla valveilla tai nukkua.


Lähi- eli kontaktihoidot:

Lähihoidot vain aikuisille sopimuksen mukaan joko hoitotilassani tai asiakkaan kotona.  

Hoidon aikana asiakas makaa hoitopöydällä, omassa sängyssään, joogamatolla tai mukavassa tuolissa istuen tilanteen ja paikan mukaan.


Hinnat:

60 € kesto 60 min. Etähoito: aikuiset ja tilat.

Joskus yksikin hoitokerta riittää tilanteen selviämiseksi ja eteenpäin pääsemiseksi. Jos tilanteesi on kuitenkin haasteellinen, suosittelen ottamaan kolmen kerran hoitosarjan, jotta nähdään miten hoito alkaa vaikuttaa. Kolmen hoidon sarjahinta on 150 €. Jokainen etähoitokerta sisältää kaiken edellä mainitun.

45 € kesto 45 min. Etähoito: eläimet ja tilat.

80 € kesto 90 min. Lähihoito: aikuiset. Sisältää alkukartoituksen, palautteen ja itsehoito-ohjeet.


Varaa aika ja kysy rohkeasti lisää: irene@jalatar.fi tai 044 050 4707 tai ajanvarauslomakkeella.

Lahjakorttivinkki: Eheyttävä ja hyvinvointia edistävä hoito on myös hyvä lahja ystävälle tai läheisellesi.


Teen hoitoja myös englanniksi.  


Tekemäni energiahoidot ovat ennaltaehkäiseviä tai täydentäviä ja tukevia hoitomuotoja. Ne eivät koskaan korvaa lääketieteellistä hoito eikä ole tarkoitettu henkilöille, joilla on vakavia psyykkisiä ongelmia.