Energiahoito

Energiahoidot: chakra- ja, enkelihoitoja harjoitushoitohintaan.

Opiskelen Enkelikartanolla vuoden pituisella henkisen kasvun ja parantamisen koulutuksessa. Teen harjoitushoitoja puoleen hintaan aina joulukuuhun eli valmistumiseen asti. 

Teen sekä lähi- että etähoitoja. 

Hoidon aikana asiakas makaa hoitopöydällä, omassa sängyssään, joogamatolla tai mukavassa tuolissa istuen tilanteen ja paikan mukaan. 

Lähihoidot teen hoitotilassa, joka on kotini yhteydessä omalla sisäänkäynnillä.  

Etähoito sisältää alkukartoituksen, hoitoon valmistautumisohjeet ja hoitopalautteen. Joko puhelmitse tai sähköpostitse.

Hinta: 30 €, kesto 60 min.

Varaa aika ja kysy rohkeasti lisää: irene@jalatar.fi tai 044 050 4707 tai ajanvarauslomakkeella.

Lahjakorttivinkki: Eheyttävä ja hyvinvointia edistävä hoito on myös hyvä lahja ystävälle tai läheisellesi.

Teen hoitoja myös englanniksi.

Energiahoidot ovat elämänenergian virtauksen tasapainottamista. Kun kaikki energiat saatetaan tasapainoon, keho alkaa kukoistaa. Ja kun keho kukoistaa, myös sielulla on hedelmällinen maaperä, jossa se voi kukoistaa. Nämä ovat energialääketieteen perimmäiset tavoitteet: valmistaa maaperää ja edistää kukoistusta. Energiahoito palauttaa kehon ja mielen levolliseen ja virtaavaan olotilaan, jossa eheytyminen ja palautuminen mahdollistuvat. Hoidon aikana energiajärjestelmästä purkautuu pois jännityksiä, stressiä ja tunnepatoutumia. Energiahoito on rauhoittava, tasapainottava, rentouttava ja hyvinvointia edistävä. Fyysisen kehon lisäksi hoidetaan myös tunne- ja ajatuskehoa sekä sielua.

Enkelihoidossa välittyy enkelten eheyttävä, rakastava ja opastava energia. Enkelihoidossa voi saavuttaa yhteyden omaan enkeliinsä ja voimistaa sitä. Enkelihoidossa työskennellään korkeammalla energiatasolla ja sen vuoksi hoito koetaan muita energiahoitoja kokonaisvaltaisempana. Enkelihoito voi avata asiakkaassa oman henkisen tien etsimisen, tuoda selkeyttä valintoihin ja luottamusta elämään. 

Chakrojen tasapainotus eli chakrahoito edistää sopusointua syvimmän olemuksen kanssa ja tehostaa energioiden virtausta. Chakrat hallitsevat umpieritysjärjestelmää, joten chakrojen tasapainottaminen tasapainottaa myös umpieritysjärjestelmää, hormoneja ja sitä myötä tunteita. Chakrahoito nostaa usein selvittämättömiä ongelmia ja muistoja. Chakrojen tasapainottamaisella on monenlaisia eheyttäviä vaikutuksia. 

Energiahoitamisella tarkoitetaan erilaisia menetelmiä, joilla pyritään vaikuttamaan esimerkiksi hyvinvointiin ja paranemiseen näkyvää maailmaa syvemmällä tasolla. Energiahoitamisella on pitkät perinteet eri kulttuureissa ja energiahoito itsehoitona kuuluu osana moneen itämaiseen hyvinvointimenetelmään.

Tekemäni energiahoidot ovat ennaltaehkäiseviä tai täydentäviä ja tukevia hoitomuotoja. Ne eivät koskaan korvaa lääketieteellistä hoito eikä ole tarkoitettu henkilöille, joilla on vakavia psyykkisiä ongelmia.