Sointukylpy

Rentouttava äänimaljarentoutus ryhmälle

Sointukylpy Tuomarinkylän kartanossa

Tule kokemaan äänimaljarentoutus idyllisessä ja historiallisessa kartanossa, rauhallisessa ympäristössä.


Sointukylvyssä harmoniset äänet ja lempeä värähtely johdattavat sinut rentoutumisen tilaan, jossa keho ja mieli voivat päästää irti jännityksistä, huolista ja arjen kiireestä. Sointukylvyn vaikutus perustuu myötävärähtelyyn ja ääniaaltoihin. Soittimina ovat tiibetiläiset äänimaljat, meditaatiokellot, gongi, koshi-tuulikello ja sadekeppi. Sointukylpy tasapainottaa, virkistää ja rauhoittaa sekä vahvistaa yhteyttä omaan itseesi. Jokainen kerta on kokemuksena erilainen ja vaikutukset tuntuvat joskus voimakkaammin vasta jälkeenpäin.


Sointukylpy koostuu lyhyestä alustuksesta, rentoutuksesta sekä mahdollisuudesta vaihtaa kokemuksia. Rentoutuksen aikana lepäät alustalla viltin alla. Tai vaihtoehtoisesti voit myös istua.

Ota mukaan: oma jooga/jumppamatto, viltti sekä halutessasi pieni tyyny. On hyvä pukeutua mukaviin ja kiristämättömiin vaatteisiin.

Aika: tiistaina 1.9, 15.9 ja 29.9.2020 klo 18-19. Tulethan paikalle ajoissa.

Paikka: Tuomarinkylän kartanon päärakennus/Taidekoulu Alfa, Klementinan sali, Tuomarinkyläntie 7, 00690 Helsinki. Sisäänkäynti pääovesta.

Paikalle pääset esim. busseilla 64 ja 560 tai autolla (runsaasti parkkipaikkoja).


Hinta: 20 €/kerta (sis. 24% alv). Maksu kortilla tai käteisellä (tasaraha).

Paikkoja on rajoitetusti, joten sitovat ilmoittautumiset:
irene@jalatar.fi tai 044 050 4707

Lämpimästi tervetuloa!

Kalliolan kansalaisopistossa

Toimin syksyllä Kalliolan kansalaisopiston opettajana, järjestäen siellä sointukylpyjä.

Aika: torstaina 10.9, 17.9 ja 24.9. klo 13.15-14.15 (kolmen kerran minikurssi)

Aika: lauantaina 3.10 ja 10.10 klo 13.45-15.15 (kaksi erillistä kertaa)

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: https://www.kalliola.fi/kansalaisopisto/ Kalliolan kansalaisopisto sijaitsee osoitteessa: Sturenkatu 11, 00510 Helsinki.

Samassa opistossa on mahdollisuus tutustua akupisteiden naputteluun ja syventää itsetuntemusta edullisilla kursseillani. 

Oma ryhmä ja paikka

Minut voi tilata järjestämään omalle ryhmälle sointukylvyn tai luontoyhteysretken. 

Luontoyhteysretki voidaan toteuttaa esim. Paloheinän, Pirkkolan tai Haltialan metsässä ja ohjelma harjoituksineen voidaan räätälöidä toiveiden ja osallistujien mukaan. Syksyn edetessä äänimaljat jäävät sisätiloihin. Mutta retkelle otan kuitenkin siis yhden tai muutaman soittimen mukaan.

Jos tällainen kiinnostaa esim. ystävä- tai työporukalle, ota yhteyttä ja pyydä tarjous: irene@jalatar.fi tai 044 050 4707


Ilmoittautumislomake

Varaa paikkasi sointukylpyyn. Vahvistamme varauksesi sähköpostilla.