Sointukylpy

Rentouttava sointukylpy eli äänimaljarentoutus ryhmälle

Etäsointukylpy Facebook Livenä ryhmässä Sointukylpy Jalatar

  • Kuukauden viimeinen torstai klo 19-20
  • Seuraavat sointukylvyt 27.5, 24.6, 29.7 ja 26.8.

Ilmoittaudu viimeistään edellisenä iltana laittamalla viestiä irene@jalatar.fi tai 044 050 4707 tai alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Maksettuasi saat kutsun ryhmään Sointukylpy Jalatar Sointukylpy toteutuu, kun osallistujia on vähintään kolme.

Hinta: 10 €. Maksu etukäteen tilisiirtona. Saat tilinumeron ilmoittautumisen yhteydessä.

Tässä muutamia käytännön asioita, jotka on hyvä lukea ennen aloitusta:

Saavuthan linjoille hyvissä ajoin ja testaa kaiuttimiesi/kuulokkeiden toimivuus, jotta äänirentoutus olisi mahdollisimman mukava. Aloitan live-lähetyksen noin 15 minuuttia aiemmin varmistaakseni yhteyksien toimivuuden. Kun kuuluvuus ja näkyvyys toimii, voit osoittaa sen viestillä tai tykkäyksellä.

Vinkki sointukylpyyn valmistautumista varten: Huolehdi, että saat olla rauhassa ja keskittyä sointukylpyyn. Varaa itsellesi aikaa noin 10-15 minuuttia ennen aloitusta. Tuuleta huone, juo vettä tai yrttiteetä, himmennä valoja ja voit laittaa kynttilän palamaan tai tuoksulyhtyyn/diffuuseriin eteeristä öljyä (esim. laventeli). Voit käydä makuulle sovittuun aikaan. Laita pääsi alle tyyny, polvitaipeita tukemaan toinen ja peittele itsesi huolellisesti, jotta sinulla on turvallinen ja lämmin olla. Sointukylvyn jälkeen on hyvä juoda lasi vettä.

Sointukylpy alkaa lyhyellä ohjatulla hengitys- rentoutus- tai mielikuvaharjoituksella. Tämän jälkeen soitan yhtäjaksoisesti noin 45 minuuttia. Lopuksi ohjaan paluun tähän hetkeen.

Koska Facebookissa ei voi keskustella, palautetta ja kokemuksia voi jakaa ryhmässä viestein tai laittaa niitä minulle yksityisviestinä. Esitä toivomuksesi sointukylpyjen ajankohdista ja kellonajoista. Huomioin toiveenne ja suunnittelen tulevia sointukylpyjä niiden mukaan. Tallenne sointukylvystä säilyy muutaman päivän ajan ja poistuu viimeistään ennen seuraavaa sointukylpyä.

Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan!


Sointukylpy Tuomarinkylän kartanossa - tunnit jatkuvat syksyllä.

Seuraa ilmoittelua mm. Facebookissa: Jalatar Hyvinvointi ja Instagramissa: Jalatar_hyvinvointi.

Oma sointukylpy

Tiesithän, että sointukylvyn voi varata myös yhdelle tai kahdelle henkilölle tai pienelle ryhmälle. Yhdelle ja kahdelle henkilölle voidaan sovittaessa soittaa maljoja myös kehon päällä. Paikasta sovitaan erikseen tilanteen mukaan.

Kalliolan kansalaisopistossa

Toimin syksyllä Kalliolan kansalaisopiston tuntiopettajana, järjestäen siellä mm. sointukylpyjä. Koronan vuoksi aikatauluja on jouduttu siirtämään ja sointukylpy toteutetaan etänä Zoomin kautta. 

Seuraavat sointukylvyt: 

la 8-22.5.2021 klo 13.45-15.15 (kolmen kerran minikurssi)

la 5.6.2021 klo 13.45-15.15 Sointukylpy ja itsemyötätunto

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: https://www.kalliola.fi/kansalaisopisto/ Kalliolan kansalaisopisto sijaitsee osoitteessa: Sturenkatu 11, 00510 Helsinki.

Sointukylvyt jatkuvat syksyllä.

Tarjontaan kuuluu myös kurssini:

  • luontoyhteysretki Seurasaaressa la 29.5 klo 11-14

Oma ryhmä ja paikka

Voit tilata minut järjestämään omalle ryhmälle sointukylvyn tai luontoyhteysretken. 

Luontoyhteysretki voidaan toteuttaa esim. Paloheinän, Pirkkolan tai Haltialan metsässä ja ohjelma harjoituksineen voidaan räätälöidä toiveiden ja osallistujien mukaan. Talveksi äänimaljat jäävät sisätiloihin. Mutta luontoyhteysretkelle otan kuitenkin muutaman soittimen mukaan.

Jos tällainen kiinnostaa esim. ystävä- tai työporukalle, ota yhteyttä ja pyydä tarjous: irene@jalatar.fi tai 044 050 4707


Ilmoittautumislomake

Varaa paikkasi sointukylpyyn. Vahvistamme varauksesi sähköpostilla.