Tiibetiläinen äänimaljahoito

Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi sekä kehoa, mieltä että sielua. Se on myös hyvä lisä muihin hoitoihin. Äänimaljahoito sopii hyvin raskaanaoleville, koska hoito tavoittaa myös kohtukodissa asustavan sikiön. Äänivärähtelyt saavuttavat alueet minne hoitajan sormet eivät yllä. Äänihoito saa kehon yli sata biljoonaa solua värähtelemään.

Äänimaljahoidossa asiakas on hoidon aikana sekä päin- että selinmakuulla hoitopöydällä ja maljoja soitetaan sekä keholla että kehon yläpuolella aurassa. Raskaana olevilla käytetään kylkimakuu- ja puoli-istuvaa hoitoasentoa. Hoidossa käydään läpi koko keho päästä varpaisiin: ylä- ja alaraajat, vatsan ja selän alue sekä chakrat.

Äänimaljahoito toteutetaan yksilöllisiä tarpeita ja toiveita kuunnellen.  Äänimaljahoito on tehokas myös siten, että maljoja soitetaan vain kehon yläpuolella ja ympärillä. 

Hinta: 60 € (60 min) katso pakettihoidoista hinnastosta.

Lapsen hoito: 40 € (30 min) Lapsille käytetään pienempiä maljoja.

* * * * * * * * 

Parihoidossa hoidetaan kahta asiakasta yhtäaikaa. Molemmat makaavat lattialla joogamatolla ja maljoja soitetaan molempien kehojen päällä sekä kehon ulkopuolella kuten sointukylvyssä.  Parihoito voidaan toteuttaa ystäväsi, lapsesi tai puolisosi kanssa. Paikkana asiakkaan koti tai muu sovittu tila.

Hinta: 80 € (75 min) 

Hintaan lisätään 10 €:n käyntimaksu.


Varaa aika:

p. 044 050 4707 tai irene@jalatar.fi