Energiakentän puhdistus


Energiakentän puhdistus (Clearing/Spirit Release) 

Energiakentän puhdistukseen liittyy ajatus siitä, että on tärkeää saada vaivan tai sairauden todellisen syyn aiheuttaja selville. Kun ongelman aiheuttaja on selittämätön ja haittaa elämää, on hyvä suunnata katse energiatasolle. Energiatason ongelma voi olla ihmisen tai tilan energiakentässä. Tekomme ja ajatuksemmekin sisältävät energiaa. Puhdas ja tasapainoinen energiakenttä on terveen ihmisen ja kaikkien elävien olentojen luonnollinen olotila.

Energiakentän puhdistus on perinteistä henkiparantamista. Energiakentän puhdistuksessa yhdistyy maailman vanhimmat ja myös oman aikamme tiedot ja taidot.

Energiakentän puhdistus voi tuoda helpotusta mm.

  • kipuihin, ahdistukseen, unettomuuteen, uniongelmiin ja väsymykseen
  • alkoholi- ja päihdeongelmasta (oman tai perheenjäsenen) johtuviin ongelmiin
  • pelkotiloihin, paniikkikohtauksiin tai väkivaltaiseen käyttäytymiseen
  • jatkuvaan epäonnen tunteeseen
  • kodin tai muun tilan raskaisiin energioihin

Energiakentän puhdistus voidaan tehdä kaiken ikäisille ihmisille, eläimille ja tiloille. 

Lapset, tilat ja eläimet hoidan aina aikuisen kontaktihenkilön kautta. 

Tila voi olla esim. koti, liiketila, kesämökki ja sen piha-alue. Kodissasi voi esimerkiksi vaikuttaa entisten asukkaiden energiat tai paikan tapahtumat historiassa. Myös maasäteily ja vesisuonet voivat aiheuttaa ongelmia.

Teen energiakentän puhdistamista etä- ja kontaktihoitoina. 

Etähoidon varaamisen yhteydessä kerron hoitoon valmistautumisesta. Ennen varsinaista hoitoa keskustelen kanssasi selvittääkseni hoidon tarpeesi. Jos haluat viestitellä esim. sähköpostitse, kaikki yhteydenpito tapahtuu kirjallisesti.

Energiakentän puhdistamiseen ja hoitoon kuuluu myös palaute, jonka lähetän sähköpostitse hoidon jälkeen. Tämä sisältää palautteen hoidon aikaisista tuntemuksista, kokemuksista ja huomioista. 

Hoito kestää kokonaisuudessaan 60 min,  josta varsinaista energiakentän puhdistamista ja energiahoitoa kestää noin 45 minuuttia ja palautteen kirjoittamista noin 15 minuuttia. Tarvittaessa seurantasoitto/viesti tehdään muutaman päivän jälkeen hoidosta.

Tilojen tai paikkojen energiakenttien puhdistukset teen joko puhelinkeskustelun tai piirretyn pohjapiirroksen ja/tai valokuvan avulla. Tilannekartoitus kestää noin 15 min, puhdistus ja hoito noin 30-40 min ja palauteen kirjoittaminen noin 10 min.  

Lapsen hoito tapahtuu aina kontaktihenkilön kautta ja on kestoltaan lyhyempi. Hoito sisältää muuten samat edellä mainitut asiat eli ohjeet, palautteen ja seurantasoiton/viestin. Lapsen ei tule tietää hoitotapahtumasta mitään. Hän voi hoidon aikana olla valveilla tai nukkua.

Hinnat:

60 € kesto 60 min. Etähoito: aikuiset ja tilat.

Joskus yksikin hoitokerta riittää tilanteen selviämiseksi ja eteenpäin pääsemiseksi. Jos tilanteesi on kuitenkin haasteellinen, suosittelen ottamaan kolmen kerran hoitosarjan, jotta nähdään miten hoito alkaa vaikuttaa. Kolmen hoidon sarjahinta on 150 €. Jokainen etähoitokerta sisältää kaiken edellä mainitun.

35 € kesto 30 min. Etähoito: lapset ja eläimet.

80 € kesto 90 min. Lähihoito: aikuiset. Sisältää alkukartoituksen, palautteen ja itsehoito-ohjeet. 


Ajanvaraus

irene@jalatar.fi tai p. 044 050 4707


Tekemäni energiahoidot ovat ennaltaehkäiseviä tai täydentäviä ja tukevia hoitomuotoja. Ne eivät koskaan korvaa lääketieteellistä hoito eikä ole tarkoitettu henkilöille, joilla on vakavia psyykkisiä ongelmia. 


Clearing/Spirit Release

I offer remote energy field clearing/spirit release and energy healing sessions for adults, children, pets and spaces. I do sessions for spaces and children only through a contact person.​

Remote sessions includes:

Phone or email consultation (I give you instructions for the session)

Approx. 45-60 min energy clearing and energy healing session (healing session 30-45min)

Report about the session sent by email (15 min)

Brief follow-up in few days (optional)

Price: 60 € (adults and spaces)

Price for children, pets and short session for adults: 35 €

Book an appointment by phone, text message or email. If I don't answer your call, please leave a message. Thank you.

irene@jalatar.fi 

Mobile: 044 050 4707